Vedligeholdelses-software

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Links >

Vedligeholdelses-software

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

DPSdiagnoseDB

Data til web-applikationen dps-diagnoser.dk genereres med specialprogrammet DPSdiagnoseDB.exe, der både genererer de flettede datafiler samt uploader data til en internet-adresse, som dps-diagnoser.dk løbende kommunikerer med for at holde web-applikationens data opdaterede.

Se http://nknabe.dk/DPSdiagnoseDB (adressen vil evt. kunne blive ændret).

__________________________
DPS-diagnoser Info, 20. september 2020  -  WebHelp Info Copyright © 2020 Niels Knabe